Ebro & Catheau

twee vrienden met een groot hart voor elkaar en voor die kleine Anthos…

KITTENnieuws 14/08/10

Hallo lieve vrienden en familie,

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat ”kittennieuws” betekent , maar wie ons volgt op facebook en daarbuiten weet dit beslist.

Op 12 augustus laatstleden sloot zich  een klein lief katertje aan  bij  EBRO en CATHEAU. Voor ons favoriete kattenduo was de komst van die kleine jongen werkelijk een verrassing van jewelste. Dit hadden ze niet verwacht. Rond 19u kwamen wij, als baasjes, thuis met een gevulde reismand. De katten keken nieuwsgierig naar de mand gevuld met “iets”. Catheau nam de benen en Ebro sprong op tafel en zag een klein chocolade bolletje bewegen. Hij wist eventjes niet wat hem overkam toen dat zachte bolletje twee oogjes opende en blies. Ebro stond perplex. Catheau bibberde op haar pootjes van de schrik vanuit de verte onder het grote bed.

Wat meer nieuws over die onbekende nieuwe telg ?

Op een bewuste dag in juli kwam baasje Koen thuis van zijn werk en vroeg hij mij om een advertentie op het internet te bekijken. Ook ik keek verrast toen het bericht om een aanbieding van kittens bleek te gaan. En daar verscheen een mooie Britse korthaar op mijn scherm. Ik was meteen verkocht en Koen moest niet meer zeggen. Ik nam de telefoon op en belde om een afspraak te maken voor een bezoek in de cattery. Ik kreeg een vriendelijk stem aan de lijn die mij vertelde dat er al een optie was genomen op dat chocolade katertje. Hij beloofde mij te contacteren bij veranderingen in zijn status. Ik werd opgebeld en diezelfde avond gingen wij een kijkje nemen in Cattery Van het Dravershof, te Oosterzele.

Een grote veranda vol kleine kittens en hun mama troffen wij aan. Het was eventjes zoeken naar dat ene katertje, maar het was liefde op het eerste gezicht toen ik hem zag. Koen had nog zijn twijfels. Toch namen we een optie die een paar dagen gelde. We gingen 4 dagen later nog eens een kijkje nemen omdat we moesten beslissen of we hem gingen kopen of niet. De optie telde maar enkele dagen. Ik moest niet meer overtuigd worden en na veel twijfelen hakte Koen de knoop door. Op 28 juli bevestigden wij de aankoop. Koen is officieel baasje en slaafje van een heel aanhankelijk kitten. Een tweede zoektocht volgde, het kiezen van een naam. Het duurde niet lang of de bovenste naam van een lijst van 4 werd gekozen : ANTHOS ( betekenis : bloem)

ANTHOS Van het Dravershof is de eerste britse korthaar kater, chocolade kleur met koperen oogjes van baasje Koen. Hij is geboren op 25 mei 2010 en is nu 12 weekjes. Wij zijn heel blij met zijn komst !

( Foto genomen op 12 augustus 2010)

U KAN DE CATEGORIEWOLK VINDEN ONDERAAN DE PAGINA OM NOG MEER LEUKE FOTO’S TE ONTDEKKEN

NEEM BESLIST EEN KIJKJE IN DE CATEGORIE  ” ANTHOS”

Advertenties
 

One Response to “KITTENnieuws”

  1. tante Jeanine Says:

    En daar is hij dan, het derde kapoentje van de baasjes Lindsay en Koen.
    Welkom Anthos, wat een lieve kleuter ben jij !!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s